Victory BX-52RS traktor hajtású ágaprító

Felhasználási terület: Ágaprítók
Gyártó: Victory
Cikkszám: BX-52RS


TLT / kardán-hajtású ágaprító. A 35 Kg súlyú aprító rotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 12 cm ágvastagságig ajánljuk.

Érdeklődöm
Műszaki leírás
Részletes leírás

Garat mérete

180x150 mm

Etetőnyílás mérete

660x550 mm

Kések száma

4 + 1

Rotor súlya

35 kg

Rotor anyagvastagsága

16 mm + kések

Rotor átmérője

59 cm

Ajánlott teljesítmény

40 LE felett

Minimum teljesítmény

30 LE

TLT fordulatszám

540 1/min

Felfüggesztés típusa

Kat I.

Összsúly

390 kg

Méretek (m*sz*h)

2200x1020x1900 mm

Maximum aprítható vastagság

12 cm

Etetés módja

Hidraulikus

Ürítőkémény magassága

1850 mm

Kémény fordíthatósága

230°

Anyagvastagság

6 mm

Felületkezelés típusa

zöld-sárga porfesték

 

Hamarosan elérhető termék!

A TLT (traktor) hajtású ágaprító professzionális és gyors fafeldolgozásra alkalmas legfeljebb 12cm ágvastagságig. Közepes és nagy teljesítményű traktorokhoz ajánljuk 30 lóerő felett.

Az ágaprító a faágakat a traktor hidraulikus rendszerével hajtott behúzóhengerek segítségével juttatja el a rotoron lévő késekhez. A traktor hajtású ágaprító gyorsan és egyszerűen kezelhető. A változtatható forgásirányú behúzóhengereknek köszönhetően minden faelakadás könnyen megoldható. Az ágaprító behúzó hengereinek sebessége állítható a fa átmérőjétől és típusától függően.

A TLT hajtású ágaprító 35kg-os rotorral és 4 db 21cm hosszú edzett szerszámacélból készült késsel rendelkezik. Az ürítő kémény magassága 185cm, mely 230°-ban elfordítható. A traktor hajtású ágaprító kapacitása akár 7-8m3/óra. Az ágaprító egy könnyen nyitható szervizajtóval is rendelkezik, így könnyen eltávolíthatóak a törmelékek.  Gondtalan hozzáférést biztosít az behúzóhengerek belső oldalához is, ahol a kések is elhelyezkednek. A traktor hajtású ágaprító szállításához az etetőgaratot egyszerűen fel lehet hajtani és szerszám nélkül rögzíteni. 

Cégünk 2 év garanciát vállal az ágaprítóra.

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben a legdrágábbakkal is felveszik a versenyt.

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Tavaly nyáron vásároltam egy Victory GTS 1500S ágaprítót a saját munkáim megkönnyítése érdekében. Szimpatikus volt, hogy összeszerelve és közösen kipróbálva adták át. Annyira bevált, hogy egyre több bérmunkát is végzünk vele. Fafajtától függően abszolút tudja a gyártó által meghatározott mennyiséget. Ár érték arányban teljesen rendben! - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Rendkívül egyszerű, megbízható szerkezet, teszi a dolgát. Simán viszi a 10 cm körüli vastag anyagot. Meg vagyunk vele elégedve. - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Egy BX-52 ágaprítót vásároltam az Atraktor-tól. Meglepő teljesítményre képes, szép egyenletes aprítékot csinál. Nem gond neki a 8-10cm vastagság sem. Semmi komoly hibát nem tapasztaltam, pedig elég sokat használom. - Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

,

Télen vásároltunk egy nagy hidraulikus ágaprítót (BX-72 RS) az Atraktortól. Erőlködés nélkül dolgozik, az apríték mérete is teljesen megfelelő. Semmi problémát nem tapasztaltunk, meg vagyunk elégedve a géppel. - Victory BX 72 RS ágaprító

,

Hasonló Ágaprítók

Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

Könnyű kivitelű, azonban nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 6mm vastag acéllemeznek és a 35 Kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 8-10 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-72 RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 8 mm vastag acéllemeznek és a 95 kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában: akár 18 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory GTS 1500 benzinmotoros ágaprító

Nagy teljesítményű tökéletesen kiegyensúlyozott önálló motoros (benzinmotoros) ágaprító, mely óránként akár 950 kg faanyag aprítására is képes.

Részletek
Victory BX-102RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű traktor hajtású ágaprító, melyet 23cm ágvastagságig ajánlunk. A TLT hajtású ágaprító egyszerűen kezelhető, így szinte lehetetlen faelakadást okozni.

Részletek