Bowell árokásó adapter BH6 kis és közepes traktorokhoz 35LE-ig

A Bowell BH-6 árokásó adapter egy megfizethető és kiváló minőségű alternatíva mini kotrógépekhez. A BH-6-ot közepes igénybevételre tervezték. Nagyon erős hidraulikus rendszert használ. A hátsó kanál könnyen kezelhető, mindössze két karral vezérelhető.

Részletek
Bowell árokásó adapter BH7 közepes traktorokhoz 50 LE-ig

A Bowell BH-7 árokásó adaptert közepes és nagy igénybevételre tervezték. Nagyon erős hidraulikus rendszert használ, amely 1,5 tonnás kanál ásási erőt eredményez. A Bowell BH-7 minden Kat/I vagy Kat/II hárompontos felfüggesztéssel rendelkező traktorra felszerelhető.

Részletek
Bowell árokásó adapter BH8 közepes traktorokhoz 75 LE-ig

Bowell BH-8 árokásó adaptert közepes és nagy igénybevételre tervezték, és nagyon erős hidraulikus rendszert használ. A Bowell BH-8 minden Kat/I vagy Kat /II hárompontos felfüggesztéssel rendelkező traktorra felszerelhető. A traktornak nincs szüksége hidraulikus csatlakozókra, mert a BH-8 saját kardántengely-hajtású hidraulikus rendszerrel rendelkezik.

Részletek

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben és megbízhatóságban magasan a barkácsáruházakban kapható termékek felett állnak. Nem túlzás, hogy a legdrágább típusokkal is felveszik a versenyt!

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.