Bowell BCRI erősített professzionális padkakasza 180-200cm munkaszélességig

Munkaszélessége 180 cm-től 200 cm-ig terjed, közepes- és nagyméretű traktorokhoz ajánljuk. A hidraulikus karoknak köszönhetően lehetővé teszi a vágást szinte bármilyen helyzetben, beleértve a rézsűket vagy akár a sövényeket is. Mechanikus ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek
Bowell BCRL könnyű padkakasza 115-155cm munkaszélességig

Munkaszélessége 115 cm-től 155 cm-ig terjed, tökéletes választás kis- és közepes méretű traktorokhoz. A hidraulikus karoknak köszönhetően lehetővé teszi a vágást szinte bármilyen helyzetben, beleértve a rézsűket vagy akár a sövényeket is. Mechanikus ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek
Bowell BCRM professzionális padkakasza 135-175cm munkaszélességig

A munkaszélessége akár 195 cm-ig is terjed, tökéletes választás mezők, gyümölcsösök, szőlőskertek fenntartásához. Ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek
Bowell BCRS nagy teherbírású padkakasza 180-220cm munkaszélességig

Munkaszélessége 180 cm-től 220 cm-ig terjed, közepes- és nagyméretű traktorokhoz tökéletes választás. A hidraulikus karoknak köszönhetően lehetővé teszi a vágást szinte bármilyen helyzetben, beleértve a rézsűket vagy akár a sövényeket is. Mechanikus ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben és megbízhatóságban magasan a barkácsáruházakban kapható termékek felett állnak. Nem túlzás, hogy a legdrágább típusokkal is felveszik a versenyt!

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.