Victory BX-102RS traktor hajtású ágaprító

Felhasználási terület: Ágaprítók
Gyártó: Victory
Cikkszám: BX-102RS


Nagy teljesítményű traktor hajtású ágaprító, melyet 23cm ágvastagságig ajánlunk. A TLT hajtású ágaprító egyszerűen kezelhető, így szinte lehetetlen faelakadást okozni.

Érdeklődöm
Műszaki leírás
Részletes leírás
Videók

Etetőnyílás mérete

1120x740 mm

Kések száma

4 + 1

Rotor súlya

197 kg

Rotor anyagvastagsága

30 mm

Rotor átmérője

94 cm

Ajánlott teljesítmény

70-120 LE

Minimum teljesítmény

50 LE

TLT fordulatszám

540 1/min

Felfüggesztés típusa

Kat II.

Összsúly

710 kg

Méretek (m*sz*h)

2500x1550x2400

Maximum aprítható vastagság

23 cm

Etetés módja

hidraulikus etetés

Ürítőkémény magassága

2400 mm

Kémény fordíthatósága

230°

Anyagvastagság

8-10 mm

Felületkezelés típusa

zöld-sárga porfesték

 

A TLT hajtású ágaprító gyors fafeldolgozásra alkalmas, akár 23cm ágvastagságig. 50 LE feletti teljesítményű közepes és nagy traktorokhoz ajánljuk. A TLT hajtású ágaprítónál a hidraulikahengerek a behúzást a traktor hidraulika rendszerével végzik. 

A TLT hajtású ágaprító gyorsan és egyszerűen kezelhető. A behúzás iránya megfordítható, így egy esetleges elakadás esetén csak egy mozdulatba kerül a rotort "kiszabadítani". Az ágaprító behúzási sebessége állítható a fa átmérőjének és típusának megfelelően.

A TLT hajtású ágaprító 4+1 edzett szerszámacél késsel és 197 kg súlyú rotorral rendelkezik, így óránként akár 15m3 fa feldolgozására is alkalmas. Az ágaprító 1-5 cm méretű darabokra vágja a maximum 23cm-es ágakat.

Az ágaprító behúzóhenger háza gyorsan és könnyen kinyitható. A TLT hajtású ágaprító könnyű szállításához és tárolásához az etetőgarat felhajtható és szerszám nélkül könnyen rögzíthető. Az ágaprító karbantartása könnyű és egyszerű.

Cégünk 2 év garanciát vállal a TLT hajtású ágaprítóra.

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben a legdrágábbakkal is felveszik a versenyt.

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Télen vásároltunk egy nagy hidraulikus ágaprítót (BX-72 RS) az Atraktortól. Erőlködés nélkül dolgozik, az apríték mérete is teljesen megfelelő. Semmi problémát nem tapasztaltunk, meg vagyunk elégedve a géppel. - Victory BX 72 RS ágaprító

,

Rendkívül egyszerű, megbízható szerkezet, teszi a dolgát. Simán viszi a 10 cm körüli vastag anyagot. Meg vagyunk vele elégedve. - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Egy BX-52 ágaprítót vásároltam az Atraktor-tól. Meglepő teljesítményre képes, szép egyenletes aprítékot csinál. Nem gond neki a 8-10cm vastagság sem. Semmi komoly hibát nem tapasztaltam, pedig elég sokat használom. - Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

,

Tavaly nyáron vásároltam egy Victory GTS 1500S ágaprítót a saját munkáim megkönnyítése érdekében. Szimpatikus volt, hogy összeszerelve és közösen kipróbálva adták át. Annyira bevált, hogy egyre több bérmunkát is végzünk vele. Fafajtától függően abszolút tudja a gyártó által meghatározott mennyiséget. Ár érték arányban teljesen rendben! - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Hasonló Ágaprítók

Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

Könnyű kivitelű, azonban nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 6mm vastag acéllemeznek és a 35 Kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 8-10 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-72 RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 8 mm vastag acéllemeznek és a 95 kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában: akár 18 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory GTS 1500 benzinmotoros ágaprító

Nagy teljesítményű tökéletesen kiegyensúlyozott önálló motoros (benzinmotoros) ágaprító, mely óránként akár 950 kg faanyag aprítására is képes.

Részletek
Victory BX-52RS traktor hajtású ágaprító

TLT / kardán-hajtású ágaprító. A 35 Kg súlyú aprító rotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 12 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek