Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

Felhasználási terület: Ágaprítók
Gyártó: Victory
Cikkszám: BX-52


Könnyű kivitelű, azonban nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 6mm vastag acéllemeznek és a 35 Kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 8-10 cm ágvastagságig ajánljuk.

Érdeklődöm
Műszaki leírás
Részletes leírás
Videók
Garat mérete140x280 mm
Etetőnyílás mérete530x530 mm
Kések száma4 + 1
Rotor súlya35 kg
Rotor anyagvastagsága16 mm + kések
Rotor átmérője59 cm
Ajánlott teljesítmény30-40 LE
Minimum teljesítmény18 LE
TLT fordulatszám540 1/min
Felfüggesztés típusaKat I. / Kat II.
Összsúly204 kg
Méretek (m*sz*h)1850x1380x1480
Maximum aprítható vastagság10 cm
Etetés módjaÖnbehúzás
Ürítőkémény magassága1850 mm
Kémény fordíthatósága230°
Anyagvastagság6 mm
Felületkezelés típusazöld-sárga porfesték

 

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító, melyet professzionális és gyors fafeldolgozáshoz ajánlunk 10cm ágvastagságig. Alkalmas 18-50 LE teljesítményű traktorokhoz. Az ágaprító robosztus kivitelű, 4-6 mm vastag acél ház és 35 kg tömegű balanszírozott rotor jellemzi, de könnyen kezelhető.

Az ágaprító 4+1 db edzett szerszámacél késekkel rendelkezik, amelyek megfordíthatók, mivel mindkét oldalukon élezettek, így kétszer annyi ideig tud velük dolgozni. A kések cseréjéhez a rotor fedele egyszerűen kinyitható.

Az ágaprító nagy rotor sebességének és a speciálisan kialakított forgórésznek köszönhetően gyakorlatilag lehetetlenné teszi a fa elakadását. Óránként akár 6-7 m3 fával is megbirkózik. Az üritőkémény magassága 185cm és 230°-ban fordítható. A könnyű szállításnak és kényelmes tárolásnak érdekében az etetőnyílást fel lehet emelni és könnyen lehet rögzíteni.

Cégünk 2 év garanciát vállal a traktor hajtású ágaprítóra. 

Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más termékekkel, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben a legdrágábbakkal is felveszik a versenyt.

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Télen vásároltunk egy nagy hidraulikus ágaprítót (BX-72 RS) az Atraktortól. Erőlködés nélkül dolgozik, az apríték mérete is teljesen megfelelő. Semmi problémát nem tapasztaltunk, meg vagyunk elégedve a géppel. - Victory BX 72 RS ágaprító

,

Tavaly nyáron vásároltam egy Victory GTS 1500S ágaprítót a saját munkáim megkönnyítése érdekében. Szimpatikus volt, hogy összeszerelve és közösen kipróbálva adták át. Annyira bevált, hogy egyre több bérmunkát is végzünk vele. Fafajtától függően abszolút tudja a gyártó által meghatározott mennyiséget. Ár érték arányban teljesen rendben! - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Rendkívül egyszerű, megbízható szerkezet, teszi a dolgát. Simán viszi a 10 cm körüli vastag anyagot. Meg vagyunk vele elégedve. - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Egy BX-52 ágaprítót vásároltam az Atraktor-tól. Meglepő teljesítményre képes, szép egyenletes aprítékot csinál. Nem gond neki a 8-10cm vastagság sem. Semmi komoly hibát nem tapasztaltam, pedig elég sokat használom. - Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

,

Hasonló Ágaprítók

Victory BX-72 RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 8 mm vastag acéllemeznek és a 95 kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában: akár 18 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory GTS 1500 benzinmotoros ágaprító

Nagy teljesítményű tökéletesen kiegyensúlyozott önálló motoros (benzinmotoros) ágaprító, mely óránként akár 950 kg faanyag aprítására is képes.

Részletek
Victory BX-102RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű traktor hajtású ágaprító, melyet 23cm ágvastagságig ajánlunk. A TLT hajtású ágaprító egyszerűen kezelhető, így szinte lehetetlen faelakadást okozni.

Részletek
Victory BX-52RS traktor hajtású ágaprító

TLT / kardán-hajtású ágaprító. A 35 Kg súlyú aprító rotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 12 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek