Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

Felhasználási terület: Ágaprítók
Gyártó: Victory
Cikkszám: BX-52


Könnyű kivitelű, azonban nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 6mm vastag acéllemeznek és a 35 Kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 8-10 cm ágvastagságig ajánljuk.

Érdeklődöm
Műszaki leírás
Részletes leírás
Videók
Garat mérete140x280 mm
Etetőnyílás mérete530x530 mm
Kések száma4 + 1
Rotor súlya35 kg
Rotor anyagvastagsága16 mm + kések
Rotor átmérője59 cm
Ajánlott teljesítmény30-40 LE
Minimum teljesítmény18 LE
TLT fordulatszám540 1/min
Felfüggesztés típusaKat I. / Kat II.
Összsúly204 kg
Méretek (m*sz*h)1850x1380x1480
Maximum aprítható vastagság10 cm
Etetés módjaÖnbehúzás
Ürítőkémény magassága1850 mm
Kémény fordíthatósága230°
Anyagvastagság6 mm
Felületkezelés típusazöld-sárga porfesték

 

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító, melyet professzionális és gyors fafeldolgozáshoz ajánlunk 10cm ágvastagságig. Alkalmas 18-50 LE teljesítményű traktorokhoz. Az ágaprító robosztus kivitelű, 4-6 mm vastag acél ház és 35 kg tömegű balanszírozott rotor jellemzi, de könnyen kezelhető.

Az ágaprító 4+1 db edzett szerszámacél késekkel rendelkezik, amelyek megfordíthatók, mivel mindkét oldalukon élezettek, így kétszer annyi ideig tud velük dolgozni. A kések cseréjéhez a rotor fedele egyszerűen kinyitható.

Az ágaprító nagy rotor sebességének és a speciálisan kialakított forgórésznek köszönhetően gyakorlatilag lehetetlenné teszi a fa elakadását. Óránként akár 6-7 m3 fával is megbirkózik. Az üritőkémény magassága 185cm és 230°-ban fordítható. A könnyű szállításnak és kényelmes tárolásnak érdekében az etetőnyílást fel lehet emelni és könnyen lehet rögzíteni.

Cégünk 2 év garanciát vállal a traktor hajtású ágaprítóra. 

Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más termékekkel, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben a legdrágábbakkal is felveszik a versenyt.

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Tavaly nyáron vásároltam egy Victory GTS 1500S ágaprítót a saját munkáim megkönnyítése érdekében. Szimpatikus volt, hogy összeszerelve és közösen kipróbálva adták át. Annyira bevált, hogy egyre több bérmunkát is végzünk vele. Fafajtától függően abszolút tudja a gyártó által meghatározott mennyiséget. Ár érték arányban teljesen rendben! - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Rendkívül egyszerű, megbízható szerkezet, teszi a dolgát. Simán viszi a 10 cm körüli vastag anyagot. Meg vagyunk vele elégedve. - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Télen vásároltunk egy nagy hidraulikus ágaprítót (BX-72 RS) az Atraktortól. Erőlködés nélkül dolgozik, az apríték mérete is teljesen megfelelő. Semmi problémát nem tapasztaltunk, meg vagyunk elégedve a géppel. - Victory BX 72 RS ágaprító

,

Egy BX-52 ágaprítót vásároltam az Atraktor-tól. Meglepő teljesítményre képes, szép egyenletes aprítékot csinál. Nem gond neki a 8-10cm vastagság sem. Semmi komoly hibát nem tapasztaltam, pedig elég sokat használom. - Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

,

Hasonló Ágaprítók

Victory GTS 1500 benzinmotoros ágaprító

Nagy teljesítményű tökéletesen kiegyensúlyozott önálló motoros (benzinmotoros) ágaprító, mely óránként akár 950 kg faanyag aprítására is képes.

Részletek
Victory BX-52RS traktor hajtású ágaprító

TLT / kardán-hajtású ágaprító. A 35 Kg súlyú aprító rotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 12 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-72 RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 8 mm vastag acéllemeznek és a 95 kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában: akár 18 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-102RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű traktor hajtású ágaprító, melyet 23cm ágvastagságig ajánlunk. A TLT hajtású ágaprító egyszerűen kezelhető, így szinte lehetetlen faelakadást okozni.

Részletek