Victory HTLS 160 talajmaró

Felhasználási terület: Talajmarók
Gyártó: Victory
Cikkszám: HTLS-160


A Victory HTLS 160 talajmaró kiválóan alkalmas kisebb területek talajmunkáihoz. Fogaskerekes hajtással és csúszókuplungos TLT tengellyel rendelkezik.

Ajánlatkérés
Műszaki leírás
Részletes leírás
Méret (h*sz*m)1840x700x700
Összsúly284 kg
Munkaszélesség1600 mm
Munkamélység120-180 mm (állítható)
Hárompont felfüggesztésKat I. / Kat II.
TLT fordulatszám igény540 1/min
Meghajtásfogaskerekes
Hajtómű olaj1,5 L + 2,0 L
Teljesítményigény35-50 LE
Borítás anyagvastagság4 mm
Oldalfal anyagvastagság6 mm
Kések száma (egyenként cserélhető)48
Kések súlya720 g
Vízszintes tengely fordulatszáma270 1/min
Felületkezelésporfesték

 

A HTLS talajmarók akár 18 cm munkamélységben képesek dolgozni. Mérettől függően 48-60 db 6 tagból álló késsel rendelkeznek, melyek darabonként 720 grammot nyomnak. A kések egyesével cserélhetők, könnyen leszerelhetőek a lézeres egyensúlyozású vízszintes tengelyről.

A gyártó filozófiája egyszerű: a lehető legjobb minőséget és megbízhatóságot kínálja a lehető legalacsonyabb áron. Minden évben a felhasználók visszajelzései alapján készítik el a következő év modelljeit, így óriási tapasztalatot felhalmozva nagyon rövid idő alatt. Az elmúlt 10 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a termékek minden további nélkül felveszik a versenyt a nevesebb gyártók termékeivel is, azok árának töredékéért.

Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más termékekkel, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben és megbízhatóságban magasan a barkácsáruházakban kapható termékek felett állnak. Nem túlzás, hogy a legdrágább típusokkal is felveszik a versenyt!

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Lassan két éve használom a Victory HTLS-160 talajmarót. Visszatérő vásárlóként kedvezményt is kaptam az árból, korábban vásároltam már náluk egy szárzúzót is. Nagyon robosztus, fogaskerék hajtású gép, a rendkívül kötött agyagos talajban is szép munkát végez. Semmiféle hibát nem tapasztaltam, örülök hogy ismét az Atraktort választottam.

,

Hasonló Talajmarók

Victory HTLG talajmaró 100-140cm munkaszélességig

A Victory HTLG talajmaró kiválóan alkalmas kisebb területek talajmunkáihoz. Fogaskerekes hajtással és csúszókuplunkgos TLT tengellyel rendelkezik.

Részletek
Victory HTLS talajmaró 160-200cm munkaszélességig

A Victory HTLS talajmaró kiválóan alkalmas kisebb területek talajmunkáihoz. Fogaskerekes hajtással és csúszókuplungos TLT tengellyel rendelkezik.

Részletek
Victory HTLU talajmaró 185-235cm munkaszélességig

A Victory HTLU talajmaró kiválóan alkalmasak durvább területek karbantartására. Fogaskerekes hajtással és csúszókuplungos TLT tengellyel rendelkeznek.

Részletek
Victory HTLX talajmaró 235-310cm munkaszélességig

A Victory HTLX talajmaró a legkeményebb körülményekre lettek tervezve. Megfelelő erőgéppel akár 27 cm munkamélység is elérhető.

Részletek