Victory LS-42T hidraulikus rönkhasító

Felhasználási terület: Rönkhasító
Gyártó: Victory
Cikkszám: LS-42T


Ez a kompakt eszköz nagyszerű segítséget nyújt ott, ahol nincs kiépített elektromosság, vagy TLT hajtású erőgép. 13 lóerős négyütemű motorjának köszönhetően bárhol és bármikor bevethető. Vízszintes és függőleges állásban egyaránt használható.

Ajánlatkérés
Műszaki leírás
Részletes leírás
Méret (m*sz*h)3060x1170x2560 mm
Gumi méret8
Összsúly310 kg
Motornégyütemű 420 cm3 15 LE benzinmotor
Motorolaj mennyisége1,1 L
Indítás típusaBehúzó
Üzemanyagtartály kapacitása6,5 L
Üzemanyagfogyasztás maximum terhelésnél3,3 L/óra
Hidraulikus nyomás240 bar (260 bar max.)
Munkahenger átmérő140 mm
Hidraulika olaj mennyisége40 L HLP 32/46
Maximum erőkifejtés32 t
Hasítókés mérete215 mm
Hasítás teljes hosszbankb. 10 sec
Maximum rönkhossz1050 mm
Maximum rönkvastagság500 mm
Vontatási sebesség25 km/h maximum (közúti engedély nélkül)
Felületkezelésporfesték

 

 

A fafeldolgozásnak manapság már nem kell fáradalmasnak és időigényesnek lennie. Az általunk forgalmazott, minőségi anyagokból készült, Victory márkájú rönkhasítók nemcsak egyszerűen kezelhetőek, de egyúttal biztonságos munkavégzést is szavatolnak – legyen szó magáncélú vagy éppen ipari felhasználásról. Kimagasló hasítóerejüknek köszönhetően még a nagyobb farönkökkel is nehézségek nélkül megbirkóznak, kompakt kialakításuk pedig könnyű tárolást és szállítást tesz lehetővé. Kérje ajánlatunkat még ma!

A ház körüli avar vagy hó eltakarításához keres munkagépet? Tekintse meg benzinmotoros vagy akkumulátoros kivitelben is elérhető körkefés seprőgépeink kínálatát!

 

A gyártó filozófiája egyszerű: a lehető legjobb minőséget és megbízhatóságot kínálja a lehető legalacsonyabb áron. Minden évben a felhasználók visszajelzései alapján készítik el a következő év modelljeit, így óriási tapasztalatot felhalmozva nagyon rövid idő alatt. Az elmúlt 10 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a termékek minden további nélkül felveszik a versenyt a nevesebb gyártók termékeivel is, azok árának töredékéért.

Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más termékekkel, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben és megbízhatóságban magasan a barkácsáruházakban kapható termékek felett állnak. Nem túlzás, hogy a legdrágább típusokkal is felveszik a versenyt!

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Hasonló Rönkhasító

Victory LS-26TP hidraulikus traktorhajtású rönkhasító

Nagy teherbírású rönkhasító 1000mm-es rönkhossz és 960mm-es hasítási hosszhoz a professzionális és gyors fafeldolgozáshoz.

Részletek
Victory LS-26TE hidraulikus elektromos rönkhasító

A professzionális rönkhasító akár 26 tonna hasítóerővel rendelkezik. A 312kg-s gép egyszerű mozgatása érdekében nagy kerekekkel van felszerelve.

Részletek
Victory LS-26TEP hidraulikus rönkhasító elektromotorral és kardántengellyel

A rönkhasító egy 3 pontos vonószerkezettel van felszerelve a traktorhoz és egy 400 V-os elektormotorral is rendelkezik. Mivel a rönkhasító jól kiegyensúlyozott, így könnyen mozgatható.

Részletek