Bowell BCRI-180 erősített professzionális padkakasza

Felhasználási terület: Padkakaszák
Gyártó: Bowell
Cikkszám: BCRI-180


Ajánlatkérés
Műszaki leírás
Részletes leírás
Méretek (h*sz*m)2080x1400x750 mm
Összsúly624 kg
Munkaszélesség1800 mm
Vágási magasság (állítható)20-75 mm
Hidraulikus kitérítés maximum1540 mm
Elfordítás la/fel-60° -tól 90°
Hárompont felfüggesztésKat II.
TLT fordulat540 1/min
Területteljesítmény6.000 - 15.000 m2/óra
Erőátvitel4 ékszíj
Teljesítményigény50-80 LE
Borítás anyagvatagsága4 mm
Oldalfalak anyagvastagsága6 mm
Felületkezelésporfesték
Vágófej típusakalapács (Y kés rendelhető)
Vágófejek száma16
Vágófejek súlya1300 g
Vízszintes tengely fordulatszám2150

 

A gyártó filozófiája egyszerű: a lehető legjobb minőséget és megbízhatóságot kínálja a lehető legalacsonyabb áron. Minden évben a felhasználók visszajelzései alapján készítik el a következő év modelljeit, így óriási tapasztalatot felhalmozva nagyon rövid idő alatt. Az elmúlt 10 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a termékek minden további nélkül felveszik a versenyt a nevesebb gyártók termékeivel is, azok árának töredékéért.

Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más termékekkel, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben és megbízhatóságban magasan a barkácsáruházakban kapható termékek felett állnak. Nem túlzás, hogy a legdrágább típusokkal is felveszik a versenyt!

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Hasonló Padkakaszák

Bowell BCRI erősített professzionális padkakasza 180-200cm munkaszélességig

Munkaszélessége 180 cm-től 200 cm-ig terjed, közepes- és nagyméretű traktorokhoz ajánljuk. A hidraulikus karoknak köszönhetően lehetővé teszi a vágást szinte bármilyen helyzetben, beleértve a rézsűket vagy akár a sövényeket is. Mechanikus ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek
Bowell BCRL könnyű padkakasza 115-155cm munkaszélességig

Munkaszélessége 115 cm-től 155 cm-ig terjed, tökéletes választás kis- és közepes méretű traktorokhoz. A hidraulikus karoknak köszönhetően lehetővé teszi a vágást szinte bármilyen helyzetben, beleértve a rézsűket vagy akár a sövényeket is. Mechanikus ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek
Bowell BCRM professzionális padkakasza 135-175cm munkaszélességig

A munkaszélessége akár 195 cm-ig is terjed, tökéletes választás mezők, gyümölcsösök, szőlőskertek fenntartásához. Ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek
Bowell BCRS nagy teherbírású padkakasza 180-220cm munkaszélességig

Munkaszélessége 180 cm-től 220 cm-ig terjed, közepes- és nagyméretű traktorokhoz tökéletes választás. A hidraulikus karoknak köszönhetően lehetővé teszi a vágást szinte bármilyen helyzetben, beleértve a rézsűket vagy akár a sövényeket is. Mechanikus ütközésvédelmi rendszerrel felszerelt, a nagyobb biztonság érdekében.

Részletek