Bowell EF-95 könnyű kivitelű vontatott szárzúzó

Felhasználási terület: Szárzúzók
Gyártó: Bowell
Cikkszám: EF-95


Ezt a szárzúzó családot olyan kis traktorok mellé ajánljuk, melyek teljesítménye nem haladja meg a 25 LE teljesítményt.

Ajánlatkérés
Műszaki leírás
Részletes leírás
Méretek (h*sz*m)1050x660x760 mm
Összsúly140 kg
Munkaszélesség950 mm
Vágási magasság (állítható)20-75 mm
Hidraulikus oldalkitolás maximumnem rendelhető
Hárompont felfüggesztésKat I. (opcionálisan KAT II.)
TLT fordulat igény540 1/min
Terület teljesítmény3.200-6.500 m2/óra
Hajtás2/3 ékszíj
Teljesítményigény15-25 LE
Ház anyagvastagsága4 mm
Oldalfalak anyagvastagsága6 mm
Felületkezelésporfesték
Vágófejek típusakalapács
Vágófejek száma (egyenként cserélhető)20 db
Vágófejek súlya400 g
Tengely fordulatszám2000 1/min

 

Ezt a szárzúzót kisebb traktorokhoz ajánljuk, melyek teljesítménye nem haladja meg a 25LE-t.
A Bowell EF-95 szárzúzó tökéletesen alkalmas mezők, gyümölcsösök karbantartására is. A Bowell EF-95 szárzúzó munkaszélessége 95 cm.
A piac többi gépével ellentétben a Bowell EF-95 szárzúzó 20 kést használ, melyek mindegyike egyenként cserélhető. A kések edzett acélból készültek és külön-külön 400 gr súlyúak, így tökéletes nyírási eredményt biztosítanak. A vágási magasság 20 és 75 mm között állítható. A Bowell EF-95 szárzúzó biztonsági szeleppel van ellátva, így megakadályozza a kövek gépből való kidobálását. A Bowell EF-95 szárzúzó elektronikusan kiegyensúlyozott késtengellyel rendelkezik, melyet 2 ékszíj hajt. A Bowell EF-95 szárzúzó területi teljesítménye óránként 3.200-6.500 m2.
 
Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más termékekkel, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben és megbízhatóságban magasan a barkácsáruházakban kapható termékek felett állnak. Nem túlzás, hogy a legdrágább típusokkal is felveszik a versenyt!

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Megelégedéssel használom a kis szárzúzót egy 25 lóerős traktorral. Semmiféle meghibásodást nem tapasztaltam az elmúlt 2 évben. Ráadásul kalapácsos kivitele ellenére a vágáskép szinte focipálya minőség, számomra mindenesetre tökéletes választás volt. - Bowell EF-115 könnyű kivitelű vontatott szárzúzó

,

Hasonló Szárzúzók

Bowell ATV szárzúzó 120-150cm munkaszélességig

Ezen szárzúzókat azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek traktorral. Kalapácsos kivitelük miatt kisebb fásszárúaktól sem jönnek zavarba, a rendkívül magas (3200 1/min) tengely fordulatszámuknak köszönhetően pedig szép egyenletes vágásra képesek.

Részletek
Bowell EF könnyű kivitelű vontatott szárzúzó 115-155cm munkaszélességig

Ezt a szárzúzó családot olyan kis traktorok mellé ajánljuk, melyek teljesítménye nem haladja meg a 25 LE teljesítményt.

Részletek
Bowell EFGC vontatott szárzúzó 135-195cm munkaszélességig

Az EFGC szárzúzókat 20-65 LE közötti traktorokhoz ajánljuk. 800 g súlyú galvanizált kalapácsokkal és erősített hajtóművel rendelkeznek, 2,5 cm vastagságig fás szárúakkal is boldogulnak.

Részletek
Bowell MFZ profi kitolható vontatott szárzúzó 135-195cm munkaszélességig

A robosztus felépítésű MFZ szárzúzókat nagy igénybevételű munkákhoz ajánljuk. Hatalmas, 1500 g tömegű kalapácsaikkal akár 4-6 cm vastag ágakkal is minden további nélkül elboldogulnak, így akár erdészeti jellegű munkák elvégzésére is alkalmasak.

Részletek
Bowell MXZ szárzúzó 220-260cm munkaszélességig

A robosztus felépítésű és nagy munkaszélességű MXZ szárzúzókat nagy igénybevételű munkákhoz ajánljuk 60 LE feletti teljesítményű erőgépekhez. Hatalmas, 1550 g tömegű kalapácsaikkal akár 4-6 cm vastag ágakkal is minden további nélkül elboldogulnak, így akár erdészeti jellegű munkák elvégzésére is alkalmasak.

Részletek
Bowell BCS profi kitolható tolt és vontatott szárzúzó 160-240cm munkaszélességig

A robosztus felépítésű BCS szárzúzókat nagy igénybevételű munkákhoz ajánljuk. Hatalmas, 1300 g tömegű kalapácsaikkal akár 4-6 cm vastag ágakkal is minden további nélkül elboldogulnak, így akár erdészeti jellegű munkák elvégzésére is alkalmasak.

Részletek
Bowell BCX-240 profi kitolható tolt és vontatott szárzúzó

A robosztus felépítésű BCX szárzúzókat nagy igénybevételű munkákhoz ajánljuk. Hatalmas, 1300 g tömegű kalapácsaikkal akár 4-6 cm vastag ágakkal is minden további nélkül elboldogulnak, így akár erdészeti jellegű munkák elvégzésére is alkalmasak.

Részletek