Victory GTS 1500 benzinmotoros ágaprító

Felhasználási terület: Ágaprítók
Gyártó: Victory
Cikkszám: GTS-1500


Nagy teljesítményű tökéletesen kiegyensúlyozott önálló motoros (benzinmotoros) ágaprító, mely óránként akár 950 kg faanyag aprítására is képes.

Érdeklődöm
Műszaki leírás
Részletes leírás
Videók
Garat mérete300x450 mm
Etetőnyílás mérete470x340 mm
Kések száma2 + 1
Rotor hajtásaszíjhajtás
Üzemanyagtartály6,5 L
Indítás módjabehúzókar, önindítás
Motor teljesítmény15 LE
Motor max. fordulatszám3600 1/min
Rotor max. fordulatszám2400 1/min
Vonószem típusastandard vonóhorog
Összsúly225 kg
Méretek (m*sz*h)1250x900x1500 mm
Maximum aprítható vastagság12 cm
Etetőgarat magassága1100 mm
Ürítőkémény magassága1550 mm
Kerék átmérő40 cm
Anyagvastagság4 mm
Felületkezelés típusazöld-sárga porfesték

 

A benzinmotoros ágaprító gyors és professzionális fafeldolgozásra alkalmas akár 12 cm ágvastagságig. A szíjhatjású önálló motoros ágaprítót behúzókarral is betudjuk indítani. A benzinmotoros ágaprító 15 LE teljesítményű, ezért olyan helyekre is ajánljuk ahol nincs traktor vagy áram. Az ágaprítót standard vonóhoroggal lehet szállítani maximum 25 km/h sebességgel. Briggs & Stratton motorral rendelkezik.

A tökéletesen kiegyensúlyozott ágaprító nagy kerekeinek, fogantyújának és 205 kg súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható akár kézzel is. A 2+1 késnek köszönhetően óránként akár 950 kg faanyag aprítására is képes. Fogyasztása maximális teljesítmény mellett is csak 3,3 liter/óra. Az etetőgarat magassága 110 cm, az üritőkémény magassága pedig 155 cm.

Cégünk 2 év garanciát vállal a benzinmotoros ágaprítóra.

Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú benzinmotoros ágaprító a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más ágaprítókkal, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható.

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben a legdrágábbakkal is felveszik a versenyt.

Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Tavaly nyáron vásároltam egy Victory GTS 1500S ágaprítót a saját munkáim megkönnyítése érdekében. Szimpatikus volt, hogy összeszerelve és közösen kipróbálva adták át. Annyira bevált, hogy egyre több bérmunkát is végzünk vele. Fafajtától függően abszolút tudja a gyártó által meghatározott mennyiséget. Ár érték arányban teljesen rendben! - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Rendkívül egyszerű, megbízható szerkezet, teszi a dolgát. Simán viszi a 10 cm körüli vastag anyagot. Meg vagyunk vele elégedve. - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Télen vásároltunk egy nagy hidraulikus ágaprítót (BX-72 RS) az Atraktortól. Erőlködés nélkül dolgozik, az apríték mérete is teljesen megfelelő. Semmi problémát nem tapasztaltunk, meg vagyunk elégedve a géppel. - Victory BX 72 RS ágaprító

,

Egy BX-52 ágaprítót vásároltam az Atraktor-tól. Meglepő teljesítményre képes, szép egyenletes aprítékot csinál. Nem gond neki a 8-10cm vastagság sem. Semmi komoly hibát nem tapasztaltam, pedig elég sokat használom. - Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

,

Hasonló Ágaprítók

Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

Könnyű kivitelű, azonban nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 6mm vastag acéllemeznek és a 35 Kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 8-10 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-52RS traktor hajtású ágaprító

TLT / kardán-hajtású ágaprító. A 35 Kg súlyú aprító rotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 12 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-72 RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 8 mm vastag acéllemeznek és a 95 kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában: akár 18 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-102RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű traktor hajtású ágaprító, melyet 23cm ágvastagságig ajánlunk. A TLT hajtású ágaprító egyszerűen kezelhető, így szinte lehetetlen faelakadást okozni.

Részletek