Victory GBL-1500 benzinmotoros ágdaraboló

Felhasználási terület: Ágaprítók
Gyártó: Victory
Cikkszám: GBL-1500


15 LE teljesítményű önálló motoros ágdaraboló. 8-10 cm ágvastagságig ajánljuk. Egy lépésben tűzifa méretűre darabolja a fát.

Érdeklődöm
Műszaki leírás
Részletes leírás
Videók
Garat mérete200x200 mm
Etetőnyílás mérete650x650 mm
Kések száma6
Motor4 ütemű 420 cm3 15 LE benzinmotor
Motorolaj mennyisége1,1 l
Indítás módjabehúzó fogantyú
Fogyasztás3,3 l/óra maximális terhelésnél
Maximális fordulatszám3600 1/min
Erőátvitelszíjhajtás
Csatlakozás típusanormál vonóhorog
Összsúly184 kg
Méretek (m*sz*h)1940x1020x1080
Maximum aprítható vastagság10 cm
Maximum vágaható rönkhossz100 cm
Ürítőkémény magassága750 mm
Kémény fordíthatósága230°
Anyagvastagság4 mm
Felületkezelés típusazöld-sárga porfesték

 

Az önálló motoros ágdaraboló akár 10cm ágvastagságot is képes feldolgozni tűzifa méretűre (8-16cm hosszúságra). Az ágdarabolót egy 4 ütemű 420 cm3-es 15LE-s benzinmotor hajtja, ezért olyan helyekre is ajánljuk ahol nincs áram vagy traktor. Standard vonóhorgos csatlakozásának köszönhetően az ágdaraboló könnyen szállítható.

Az ágdaraboló Briggs&Stratton motorral rendelkezik. Az önálló motoros ágdaraboló jól kiegyensúlyozottságának, nagy gumiabroncsainak és 212 kg súlyának köszönhetően könnyen mozgatható akár kézzel is.

Az ágdaraboló 6 késsel rendelkezik, melyekkel óránként akár 450 kg fa feldolgozására is képes. Az önálló motoros ágdaraboló fogyasztása maximális teljesítmény mellett is csak 3,3 liter/óra. Az ágdaraboló karbantartása is egyszerű, hiszen speciális szerszámok nélkül könnyen hozzáférhetőek a kések és szíjak.

Cégünk 2 év garanciát vállal az önálló motoros ágdarabolóra.

Komolyan azt gondoljuk, hogy ez a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze más termékekkel, biztosak vagyunk abban hogy Ön is egyetért majd velünk!

Miért válassza az ATRAKTOR-t?

Egy munkagép legyen minden körülmények között megbízható. Gépeink minőségben a legdrágábbakkal is felveszik a versenyt.

Nálunk a prémium kategóriás munkagépek nem jelentenek magas árat és a későbbiekben is alacsony fenntartási költségűek. Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk.

Nálunk a vásárlással nem ér véget a kapcsolat. A gépek szervizelésében vagy az alkatrészek beszerzésében is segítünk.

Vásárlóink visszajelzései

Egy BX-52 ágaprítót vásároltam az Atraktor-tól. Meglepő teljesítményre képes, szép egyenletes aprítékot csinál. Nem gond neki a 8-10cm vastagság sem. Semmi komoly hibát nem tapasztaltam, pedig elég sokat használom. - Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

,

Rendkívül egyszerű, megbízható szerkezet, teszi a dolgát. Simán viszi a 10 cm körüli vastag anyagot. Meg vagyunk vele elégedve. - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Télen vásároltunk egy nagy hidraulikus ágaprítót (BX-72 RS) az Atraktortól. Erőlködés nélkül dolgozik, az apríték mérete is teljesen megfelelő. Semmi problémát nem tapasztaltunk, meg vagyunk elégedve a géppel. - Victory BX 72 RS ágaprító

,

Tavaly nyáron vásároltam egy Victory GTS 1500S ágaprítót a saját munkáim megkönnyítése érdekében. Szimpatikus volt, hogy összeszerelve és közösen kipróbálva adták át. Annyira bevált, hogy egyre több bérmunkát is végzünk vele. Fafajtától függően abszolút tudja a gyártó által meghatározott mennyiséget. Ár érték arányban teljesen rendben! - Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

,

Hasonló Ágaprítók

Victory BX-52 traktor hajtású ágaprító

Könnyű kivitelű, azonban nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 6mm vastag acéllemeznek és a 35 Kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 8-10 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory BX-72 RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű TLT hajtású ágaprító. A 8 mm vastag acéllemeznek és a 95 kg súlyú aprítórotornak köszönhetően megbízható társ a munkában: akár 18 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek
Victory GTS 1500S benzinmotoros ágaprító

Nagy teljesítményű tökéletesen kiegyensúlyozott önálló motoros (benzinmotoros) ágaprító, mely óránként akár 950 kg faanyag aprítására is képes.

Részletek
Victory BX-102RS traktor hajtású ágaprító

Nagy teljesítményű traktor hajtású ágaprító, melyet 23cm ágvastagságig ajánlunk. A TLT hajtású ágaprító egyszerűen kezelhető, így szinte lehetetlen faelakadást okozni.

Részletek
Victory BX-52RS traktor hajtású ágaprító

TLT / kardán-hajtású ágaprító. A 35 Kg súlyú aprító rotornak köszönhetően megbízható társ a munkában. 12 cm ágvastagságig ajánljuk.

Részletek